Amanda Nunes verdedigt titel tegen Raquel Pennington op UFC 224 Nieuws
Nieuws

Amanda Nunes verdedigt titel tegen Raquel Pennington op UFC 224

Amanda Nunes verdedigt titel tegen Raquel Pennington op UFC 224

Amanda Nunes verdedigt haar titel voor de eerste keer in haar thuisland Brazilië

Na opeenvolgende overwinningen op Miesha Tate, Ronda Rousey en Valentina Shevchenko die haar supersterrenstatus hebben gecementeerd in de sport, verdedigt UFC-kampioen bantamgewicht bij de vrouwen Amanda Nunes haar titel voor de eerste keer in haar thuisland Brazilië op 12 mei, als ze wordt geconfronteerd met tegenstander Raquel Pennington in de belangrijkste partij van UFC 224 in de Jeunesse Arena. Zo maakte de UFC vandaag officieel bekend!

Amanda Nunes verdedigt titel tegen Raquel Pennington op UFC 224

Een legende maakt voor de laatst keer zijn opwachting in de kooi

In eerder aangekondigde wedstrijden voor de kaart, die live wordt uitgezonden op Pay-Per-View, maakt een legende de voor de laatst keer zijn opwachting in het Octagon, terwijl Vitor Belfort een thuiswedstrijd vecht tegen collega MMA icoon Lyoto "The Dragon" Machida, zullen Ronaldo "Jacare" Souza en Kelvin Gastelum elkaar treffen in een cruciale match in het middengewicht.

In mei zet Nunes voor de derde keer haar titel op het spel

Vechtend in Brazilië en voor het eerst sinds ze Shayna Baszler in maart 2015 heeft verslagen, heeft Nunes sinds dat gevecht een flinke reis doorgemaakt, dit omdat ze zes partijen op rij heeft gewonnen, een run die haar zag stijgen naar de top van het 135-pondgewicht klasse. In mei zet ze voor de derde keer haar titel op het spel tegen Pennington, een voormalige Ultimate Fighter halve finale finalist wiens winnende reeks vier overwinningen onder andere Jessica Andrade, Bethe Correia en Miesha Tate omvatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws