Alistair Overeem treft Curtis Blaydes tijdens UFC 225 Chicago Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes tijdens UFC 225 Chicago

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes tijdens UFC 225 Chicago

UFC 225 in Chicago, Illinois lijkt een letterlijk gigantisch gevecht te gaan bevatten.

BJPenn.com redacteur Tom Taylor bevestigt dat de top vijf zwaargewichten, Alistair Overeem en Curtis Blaydes mogelijk tegenover elkaar komen te staan tijdens het evenement van 9 juni. Curtis "Razor" Blaydes heeft recentelijk de grootste overwinning in zijn carrière gehad, namelijk bij UFC 221 waar hij een vroege tegenslag overwon en de MMA legende Mark Hunt wist te domineren en te winnen via unaniem besluit.

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes tijdens UFC 225 Chicago

Blaydes domineerde Hunt

In zijn gevecht probeerde Blaydes zijn slag te slaan tegen de MMA veteraan en voormalige kickboxer, Hunt. Dit kostte hem bijna het gevecht, omdat Blaydes gewond raakte. Terwijl Blaydes zijn verstand verzamelde, kon hij teruggaan naar waar hij het beste in is en dat is worstelen. De nationale junior worstelkampioen, Blaydes zou Hunt maar liefst zeven keer naar de grond brengen in de laatste twee ronden van hun drieronde partij.

Flinke nederlaag tegen Francis Ngannou

Voormalig Strikeforce en K1-kampioen, Alistair "the Reem" Overeem kan niet zeggen dat hij van dezelfde soort grote overwinning komt ... Bij UFC 218 nam hij het op tegen Francis Ngannou en we weten allemaal hoe dat afliep. De nederlaag was slechts Overeem's tweede in zijn laatste acht en daarmee een winnende reeks van twee wedstrijden. Een overwinning op de jonge opkomende rivaal, Blaydes is precies wat Overeem nodig heeft om boven aan de divisie te blijven.

Overigens traint Overeem op het ogenblik in Thailand in het Faitex Training centre waar ook Robbie Hageman op het ogenblijk samen met hem traint. Op Instagram poste Overeem gisteren de boodschap "See you soon" wat indiceert dat UFC 225 inderdaad zijn volgende partij zou kunnen zijn. De UFC heeft nog niets officieel bevestigd!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws