Alistair Overeem treft Curtis Blaydes op UFC 225 Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes op UFC 225

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes op UFC 225

UFC 225 heeft zijn zwaargewicht gevecht, Alistair Overeem treft Curtis Blaydes

Alistair Overeem ontmoet Curtis Blaydes op UFC 225 op 9 juni in Chicago, heeft de UFC woensdag officieel aangekondigd. ESPN rapporteerde voor het eerst dat de strijd op de rol stond.

Alistair Overeem treft Curtis Blaydes op UFC 225

Overeem leed in december 2017 een knock-out verlies tegen Francis Ngannou

Overeem (43-16, 1 NC), lang een van de beste en grote mannen in de sport, leed in december een knock-out verlies tegen Francis Ngannou op UFC 218. Als de Nederlander in die wedstrijd had gewonnen, zou hij in de race zijn geweest voor een titelherhaling met Stipe Miocic. Overeem, 37, was in een two-fight win streak en had zes van zijn laatste zeven gevechten gewonnen voor die knock-out.

Blaydes grootste overwinning van zijn carrière, een unanieme beslissing overwinning op Mark Hunt

Blaydes (9-1, 1 NC), ondertussen, komt uit de grootste overwinning van zijn carrière, een unanieme beslissing overwinning op Mark Hunt op UFC 221 vorige maand in Australië. De inwoner van Chicago riep op om in zijn woonplaats na zijn grote overwinning tegen nog een topnaam te vechten en hij krijgt het, namelijk Overeem. Blaydes, 27, is ongeslagen in zijn laatste vijf gevechten en hij zou vijf opeenvolgende overwinningen hebben als hij niet gesnapt werd voor een positieve marihuanatest die een overwinning omver wierp in een no-contest.

UFC 225 heeft nog geen aangekondigd hoofdevenement

De kaart zal een strawweightgevecht hebben tussen voormalig kampioen Carla Esparza en Claudia Gadelha en een belangrijk vlieggewicht gevecht tussen de terugkerende Joseph Benavidez en Sergio Pettis. De UFC bespreekt ook een gevecht tussen voormalig WWE-ster CM Punk tegen Mike Jackson in Punk's geboorteplaats Chicago.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws