Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes

Youtube
Youtube

Eerde verlies tegen Francis Ngannou

Eind 2017 op 2 december wel te verstaan vocht Overeem nog tegen Francis Ngannou, een partij die hij verloor op KO in de eerste ronde op 1:42, de partij tegen Blaydes duurde 3 ronden. Destijds werd er gezegd dat Overeem een glazen kaak zou hebben, echter was dat in de partij tegen Blaydes niet het geval. Op social media werd er al gespeculeerd dat als Overeem niet gewond was geraakt, hij een goede kans had de partij tegen Blaydes naar zich toe te trekken.

Is Overeem op zijn retour

Hetzelfde social media zag ook enkele criticasters die aangaven dat Overeem wellicht op zijn retour zou zijn, "wellicht wil GLORY hem wil" was een van de kreten die te lezen waren. Maar is Overeem wel op zijn retour? Het vecht record van Overeem is een indrukwekkende (43-17 MMA, 8-6 UFC), echter lijkt de UFC hem geen geluk te kunnen brengen. Is het te vroeg om te oordelen of Overeem wellicht een stap terug zou moeten doen, wat vindt u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws