Albert Kraus de ring in tegen Nordin Ben-Moh op Enfusion Nieuws
Nieuws

Albert Kraus de ring in tegen Nordin Ben-Moh op Enfusion

Albert Kraus de ring in tegen Nordin Ben-Moh op Enfusion

Albert Kraus en Nordin Ben-Moh zullen elkaar treffen op Enfusion 5th anniversary!

Albert Kraus de ring in tegen Nordin Ben-Moh op Enfusion

RingFight Promotions melde met trots dat voor het evenement dat gepland staat voor 17 februari 2018 deze toppers Kraus en Ben-Moh tegen elkaar in de ring zullen staan. Hiermee wordt de fightcard nog aantrekkelijker. Beide vechters hebben een goede reputatie als het op vechten en spectaculaire partijen aankomt.

Enfusion groeit goed door

Men kan niet ontkennen dat Enfusion een goede groet doormaakt, met een groot aantal evenementen het hele jaar door en een top stal van vechters is men een stevige plek aan het claimen binnen vechtsport minnend Nederland en ver daarbuiten. De vechters op de Enfusion gala's zijn wereldwijd bekend, en dit komt onder andere door de goede prestaties die men neerzet.

Zorg dat je op tijd kaarten koopt

1 november 2017 start de online voorverkoop via www.ringfightpromotions.com. Alle voorgaande edities waren tot dusver allen uitverkocht en de verwachting is dat het dit keer niet anders zal zijn. Zorg dat je er op tijd bij bent, zet de voorverkoop datum in je agenda en voorkom teleurstellingen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws