8-mans Grappling toernooi toegevoegd WFL MMA Fightcard Nieuws
Nieuws

8-mans Grappling toernooi toegevoegd WFL MMA Fightcard

8-mans Grappling toernooi toegevoegd WFL MMA Fightcard

Meedoen

De WFL doet met de aankondiging gelijk een oproep voor iemand die zich geroepen voelt mee te doen. Er is aan de Fightcard te zien nog een open plek namelijk tegen Guyonne Pieplenbosch. Het is een Open Weight Grappling Tournament, dus voelt men zich geroepen om mee de toen contact gerust de WFL.

Op de Fightcard voor het 8 mans Open Weight Grappling toernooi staan al matches vermeld. Zo vecht Reinier de Ridder tegen Leroy La Rose, Daan Bauwens tegen Lincoln White en Niels Voskuil tegen Flavio Burger. Alleen Guyonne Pieplenbosch is nog zonder tegenstander. De WFL stelt een prijzengeld van €500 in het vooruitzicht.

Grappling

Grappling is een term uit de vechtsport en is een verzamelnaam voor de verschillende technieken, manoeuvres en contra-technieken die worden toegepast om een fysiek voordeel te verkrijgen ten opzichte van de tegenstander. Grappling is normaal gesproken niet gericht op offensieve tactieken zoals stoten, of het gebruik van wapens, maar sommige tactieken kunnen erop gericht zijn om aan te vallen met het gebruik van een wapen.

8-mans Grappling toernooi toegevoegd WFL MMA Fightcard
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws