πŸŽ₯ GLORY 91 Parijs echte Knock-out? 'Experts geven event cijfer' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ GLORY 91 Parijs echte Knock-out? 'Experts geven event cijfer'

πŸŽ₯ GLORY 91 Parijs echte Knock-out? 'Experts geven event cijfer'

GLORY kickboxing keerde zaterdagavond 27 april terug naar Frankrijk voor GLORY 91 in de Parijse ambiance van de Dome De Paris.

Het evenement bleek één van de meest verrassende avonden in de geschiedenis van GLORY te worden, met knock-outs, upsets en historische momenten.

Experten over Glory 91

Een aantal gevechten op GLORY 91 leverden vuurwerk op. Een panel van experts Champstalk, De Telegraaf en Vechtsport.info blikte na afloop terug op het evenement en deden een recap.

De meningen waren over het algemeen positief met een tintje kritiek. Er zijn verbeteringen, welke? Dat zie je in de video hieronder.

Het hoogtepunt van de avond was de spectaculaire wisseling van de wacht in het weltergewicht. Uitdager Chico Kwasi stuurde de ongenaakbaar geachte Endy Semeleer drie keer naar de canvas in de tweede ronde, waardoor hij de titel via TKO opeiste. Semeleer zag na een lange regeerperiode zijn titel verloren gaan.

Rajabzadeh boekt overtuigende knock-out en strijdt om Grand Prix titel

In de co-main event maakte de onvoorspelbare Bahram Rajabzadeh een succesvolle comeback in de licht- zwaargewicht divisie. Hij behaalde opnieuw een indrukwekkende knock-out overname op de Franse vechter Kevin Oumar.

Na afloop werd bevestigd dat Rajabzadeh deel zal nemen aan de GLORY Light Heavyweight Grand Prix die op 8 juni in Rotterdam zal plaatsvinden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws